Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 20 Haziran 2020 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) münasebetiyle mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın yayımladığı mesajında, “Liselere Geçiş Sınavında çalışmalarının karşılığını almak için ter dökecek olan gençlerimize başarılar diliyorum. Sınavda heyecanlarına yenik düşmeyerek başarılı sonuç elde etmelerini temenni ediyor, gençlerimizi bu sınava hazırlayan, anne, baba, idareci ve öğretmenlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi

Belediye Başkanı Akın, 20 Haziran 2020 Cumartesi günü yapılacak olan LGS sınavının yurt içi ve yurt dışı sınav merkezlerinde Türkiye saatiyle birinci oturumun 09.30’da, ikinci oturumun 11.30’da başlayacağını hatırlatarak, vatandaşlardan, sınava giren gençlerimizin konsantrasyonlarının dağılmaması amacıyla sınav merkezleri çevresinde gürültü kirliliğinin oluşmaması konusunda duyarlı olmalarını rica etti.