Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, hafta sonu vatandaşların daveti üzerine, düğün, nikâh ve doğum günü gibi etkinliklere katılarak vatandaşların mutluluklarına ortak oldu.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, çiftlerden gelen talepler üzere geçtiğimiz hafta sonunda 2 çiftin nikâh akdini gerçekleştirdi. Candemir ve Yıldırım ailelerinin evlatları Hatice Kübra ve Erdem’in ve Sinoplu ve Ekmekci ailelerinin evlatları Tuğçe ve Muratcan’ın nikâh akitlerini gerçekleştiren Başkan Cemal Akın çiftlere mutluluklar diledi. Akın kıydığı nikahlarda çiftlere tek taş yüzük simgeli şilt armağan etti. Başkan Akın, Dervişoğlu ve Altunbaş ailelerinin evlatları Merve ve Volkan’ın, Köse ve Sinaplı ailelerinin evlatları Berat Can ve Cennet’in, Eyüpustaoğlu ve Karatabak ailelerinin evlatları Sena ve İbrahim’in, Önder ve Öztürk ailelerinin evlatları Rabia ve Erol’un düğününe katılarak çiftleri ve ailelerini tebrik etti. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ayrıca Bartın Belediyesi AR-GE Başkanı Aykut Oktay Ulu ve Gamze Ulu’nun evladı Ömer’in ve Bahar ve Burhan Dere çiftinin evladı Baran Asaf’ın için hazırlanan doğum gününe katılarak mutluluklarına ortak oldu. Ömer ve Baran Asaf’ın yeni yaşlarını kutluyor, aileleri ile birlikte sağlık ve mutluluk dolu bir hayat diliyorum “ dedi. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın davet edildiği davetlere Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Aynur Yıldırım ile birlikte katılarak vatandaşları mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.