Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Ertuğrul Gazi Ortaokulu’nda düzenlenen 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Haftası açılış programına katıldı.

Gazi Ortaokulu Bahçesinde düzenlenen etkinlik Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Program halk oyunları gösterisi ile devam etti. Gösterinin ardından Bartın Valisi Sinan Güner ve Protokol üyeleri sınıfları gezerek öğrencilere kitaplarını dağıttılar. Daha sonra Bartın Valisi Sinan Güner ve Protokol üyeleri öğretmenler odasına geçerek öğretmenler ile sohbet ettiler.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Belediyemiz olarak okullarımıza imkanlarımız dahilinde destek veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz. Eğitim bizim için her zaman önceliklerimiz arasında gelmektedir. Eğitime olan desteğimizden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Yeni eğitim yılının tüm öğrencilerimize, velilerimize ve eğitimcilerimize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.