Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Bartın Üniversitesi’nin Akademik Yıl Açılış Töreni’ne katıldı.

Belediye Başkanı Cemal Akın Bartın Üniversitesi’nin 2019-2020 Akademik Yıl Açılış Töreni’ne katıldı. Törende, Girişimcilik ve Yenilikçilik çalışmaları kapsamında geçtiğimiz akademik yıl içerisinde ulusal yarışmalara katılarak derece alan öğretim elemanları ve öğrenciler ile kurum dışı fonlarca desteklenen projelerde yürütücülük yapan öğrencilere ve tasarım belgesi alan öğretim elemanlarına başarı belgesi takdim edildi.

Başkan Akın, törenin ardından yaptığı açıklamada, “Belediye olarak üniversitemize, belediyemize ihtiyaç duyduğu her konuda gerekli desteği vermeye hazırız. Yeni akademik yılın hem üniversitemize hem de memleketimize yurdun çeşitli illerinden gelen öğrenciler için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, başarı dolu bir yıl diliyorum” dedi.