Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 25 Kasım Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Günü kapsamında düzenlenen programa katıldı.

Mika-Der Çocuk Evleri Sitesinde gerçekleşen programa Vali Sinan Güner, Hanımefendi Uzm. Dr. Beyhan Güner, Belediye Başkanı Cemal Akın, Baro Başkanı Ferhat Parlatır, İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş, Jandarma Alay Komutan V. Yıldırım Özbay, Kadın Dayanışma Derneği, Bartın Barosu, Bartın Belediyesi Kadın Çalışmaları temsilcisi, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı personeli ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarında çalışan personeller katıldı. Programda kadına yönelik şiddetle mücadele alanındaki uygulamalara ilişkin istişarelerde bulunuldu.