Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ülke genelinde uygulanan dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde sokağa çıkma iznini kullanan 65 ve üzeri yaştaki vatandaşlarla bayramlaştı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde, sadece 65 yaş ve üzeri kişiler için verilen sokağa çıkış iznini kullanan vatandaşlarla bayramlaşarak sohbet etti. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de tehlikesini sürdüren covid 19 virüsü tedbirleri kapsamında virüse karşı daha savunmasız olmaları nedeniyle evden çıkmaları kısıtlanan 65 yaş ve üzeri vatandaşların kent merkezinde bayramını kutlayan ve sohbet eden Başkan Akın, yaptığı açıklamada, “Bugün sokağa çıkan 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutladım. Kendi sağlıkları için ülke genelinde uygulanan bu kısıtlamaya uyarak sorumluluk üstlenen kıymetli büyüklerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bu zor günler kısa zamanda sona erecek ve hep birlikte daha güzel günlere erişeceğiz. Tüm İslâm Âleminin ve değerli hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, tüm halkımıza sağlık, huzur ve mutlulukla nice bayramlar diliyorum” dedi.