Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, davet edildiği nikah merasimlerinde genç çiftlerin nikah akitlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Hafta sonu gerçekleştirilen nikah merasimlerine katılan Başkan Cemal Akın, Olgun ve Topcu, Baş ve Onay, Kurttekin ve Aksakal ve Yılmaz ve Sağdıç Ailelerinin mutlu günlerine ortak oldu. Genç çiftlerin nikah akitlerini imzalayarak mutluluklar dileyen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın çiftlere tek taş yüzük simgeli şilt armağan etti.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın” “Dünya evine giren çiftlerimizin  bu mutlu anında yanında olmaktan, heyecanlarını paylaşmaktan ve nikâh akdini gerçekleştirmekten büyük mutluluk duydum. Nikâhların hayırlı uğurlu olmasını ve ömür boyu mutluluklar getirmesini diliyorum” dedi.