Bartın Belediyesi camilerde dezenfekte işlemleri yaparak ibadethaneleri virüse karşı koruyor.

Cami ve mescitlerin yeniden ibadete açılmasıyla bu alanlarda virüse karşı tedbir amaçlı çalışmalar yürüten Bartın Belediyesi camilerde düzenli olarak dezenfekte işlemi yapıyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,”  Korona virüs salgını ile mücadelemiz devam ediyor. Halkımızın bu süreçten olumsuz etkilenmemesi için ne gerekiyorsa yapmaya gayret ediyoruz. Bu kapsamda da camilerimizi periyodik olarak dezenfekte ediyoruz.  Bizler her ne kadar gereken çalışmaları yapsak ta halkımızın bu süreçte çok dikkatli olması ve kurallara uyması gerekmektedir. İbadetlerini camilerimizde yapmak isteyen vatandaşlarımızın özellikle maske ve sosyal mesafe kuralları konusunda çok hassas olmalarını rica ediyorum” dedi.