Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, 10-16 Mayıs tarihleri arasında farkındalık yaratmak için çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilen Engelliler Haftası dolayısıyla yayınladığı mesajında, Bartın Belediyesi olarak engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak proje ve hizmetler verdiklerini, engelli vatandaşların toplumumuzun özel ve değerli bireyleri olduğunu söyledi. Akın, “Engelli vatandaşlarımızın yaşamları kolaylaştıracak, umutla ve güvenle geleceğe bakabilmelerini sağlayacak koşul, ortam ve olanakların oluşturulması çok önemlidir. Bartın Belediyesi olarak yaptığımız tüm proje ve hizmetlerimizi, engelli vatandaşlarımızın toplumumuzun çok önemli ve değerli birer bireyleri olduğu gerçeğini bilerek yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Engelli yurttaşlarımıza sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almak, insanlık görevimiz olduğu gibi vazgeçilemez toplumsal sorumluluklarımızdandır. Engelli yurttaşlarımızın toplumun etkin, özel ve değerli üyeleri oldukları bilinciyle, yaşamın onların varlıkları ve katılımlarıyla daha da güzelleştiğine yürekten inanarak tüm engelli vatandaşlarımıza esenlikler diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.