Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol düzenleme çalışmalarına Kemerköprü Mahallesi Eski Hastane Caddesi’nde devam ediyor.

Hasar gören yolların bakım ve onarımını yapan Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına Kemerköprü Mahallesi Eski Hastane Caddesi’nde sürdürdü. Ekipler çeşitli sebeplerden ötürü hasar gören yolu sıcak asfalt ile yeninden düzenlemek üzere çalışma başlattı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın “Halkımıza daha iyi ulaşım imanı sunabilmek için bir yandan yeni yollar yapıyor bir yandan da hasar gören yollarımızın bakım ve onarımını gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda da ekiplerimiz çalışmalarını Kemerköprü Mahallesi Eski Hastane Caddesi’nde sürdürüyor.  Hazırlamış olduğumuz program dahilinde yol bakım çalışmalarımıza başka noktalarda devam edeceğiz” dedi.