Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İstanbul Ataşehir Bartınlılar Derneği Başkanı İdris Tamur’u makamında ağırladı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İstanbul Ataşehir Bartınlılar Derneği Başkanı İdris Tamur’u ağırladı. Makam odasında geçen ziyarette Başkan Akın, dernek faaliyetleriyle ilgili bilgi aldı. Nazik ziyareti için Dernek Başkanı Tamur’a teşekkür eden Akın, çalışmalarında kolaylık diledi. Tamur ise, misafirperverliği için Başkan Akın’a teşekkür etti.  Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “İstanbul Ataşehir Bartınlılar Derneği Başkanı Sayın  İdris Tamur belediyemizi ziyaret etti. Dernek faaliyetleri ve belediye çalışmalarımızla ilgili sohbet ettik. Projelerimizle ilgili önerilerini dinledik. Nazik ziyareti için kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.