Bartın Belediyesi Su İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Asma Köprü üzerindeki eski su hattı borularının yerine 200’lük çelik borularla yenilenme çalışması başlattı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, Asma Köprü üzerinde eski ve hasarlı boruları yeni ve kaliteli borularla değiştirerek vatandaşlara uzun yıllar kesintisiz şekilde su hizmeti vermeyi amaçladıklarını söyledi.

Akın açıklamasında “Vatandaşlarımıza su sıkıntı yaşatmamak için başlattığımız eski ve hasarlı boruları yenileme çalışmalarımız Asma Köprüde devam ediyor. Buradaki yeni hattımızı 200’lük çelik borularla oluşturuyoruz. Bu sayede şebeke suyu hizmetimizi de vatandaşlarımıza uzun yıllar kesintisiz şekilde verebileceğiz“ dedi.