Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Askerlik Şubesi Başkanı Yrb. Hüseyin Özgür Yavuz’u ziyaret etti.

Ziyarette belediye çalışmaları konuşulurken Bartın Askerlik Şubesi Başkanı Yrb. Hüseyin Özgür Yavuz’a bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

Ziyarette konuşma yapan Başkan Cemal Akın”  Halkımıza daha iyi hizmetler sunabilmek için birlik ve beraberlik çok önemli. Tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içinde çalışarak vatandaşlarımıza hizmetler sunmaya çalıştık.  Bartın Belediyesi olarak Askerlik Şubemize de ihtiyaç duyduğu her konuda yardımcı olmaya hazırız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Bartın Askerlik Şube Başkanımız Yrb. Hüseyin Özgür Yavuz, Başkan Cemal Akın’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.