Bartın Geleneksel Sanat Atölyeleri tarafından hazırlanan  “ Aşk ile Gelenekten Geleceğe “ sergi açıldı.

Bartın Belediyesi Geleneksel Sanat Atölyeleri “ Aşk ile Gelenekten Geleceğe “ isimli Ebru, Cam Altı, Kaligrafi ve Naht eserlerinin sergilendiği sergi gerçekleşen açılış töreni ile kapılarını sanatseverlere açtı. 62 kursiyer tarafından yapılan 136 eserin sergilendiği “ Aşk ile Gelenekten Geleceğe “ Sergi’nin açılış töreni Bartın Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleşti. Yoğun katılım olduğu törenin açılış konuşmasını yapan Başkan Cemal Akın,” Bartın Belediyesi Sanat Atölyelerimizde gerçekten çok güzel çalışmalar ortaya çıkıyor. Allah nasip ederse kursiyerlerimize daha güzel yerlerde çalışma imkânı sağlamak istiyoruz. Kırtepe Mahallesi’nde Belediyemize ait bir alanda Bartın Belediyesi Konservatuarı açmak istiyoruz. Proje çalışmalarını tamamladık.  Bu projemizle kursiyerlerimize fiziki anlamda daha iyi bir ortam sağlamış olacağız.  Bartın modern bir şehir. Bartın bir kültür sanat şehri.  Bartın’a yakışır, siz değerli vatandaşlarımıza yakışır bir konservatuarı ilimize kazandırmamız gerekiyor. Bartın Belediyesi olarak altyapı ve üstyapı ile ilgili sorunları çözdük. Bundan sonra kültüre, sanata daha çok önem vermenin zamanı geldi.  Bunun içinde gerekli çalışmaları yapıyoruz.  Ben bu güzel eserlerde emeği geçen tüm kursiyerimize ve değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum. Allah hayırlı uğurlu eylesin” dedi.

Başkan Cemal Akın konuşmasının ardından Ebru, Cam Altı, Kaligrafi ve Naht kurslarında eğitim gören kursiyerlere katılım belgelerini takdim etti.  Açılış töreni sonrası sergiyi gezen Belediye Başkanı Cemal Akın, daha sonra vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.