Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kemerköprü Mahallesi Arka Sokak’ta yağmur suyu hattı oluşturmak için çalışma başlattı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kemerköprü Mahallesi Arka Sokak’ta yaka seli ve taşkın riski oluşmaması için yeni yağmur suyu hattı yaptıklarını söyledi.

Akın açıklamasında “Uzun süreli veya aniden bastıran şiddetli yağışlar sonrasında oluşabilecek yaka selleri ve taşkınlara karşı önceden tedbir almak için bu riski taşıyan tüm mahallerimizde geniş çaplı alt yapı çalışmaları yaparak önlemler alıyoruz. Bu kapsamda da Kemerköprü Mahallesi Arka Sokak’ta yeni bir yağmur suyu hattı yapmak üzere çalışma başlattık. Çalışmalarımızın tamamlanması ile bu noktada yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmiş olacağız“ dedi.