Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri Orduyeri Mahallesi 738. Sokak’ta su hattında meydana gelen arızayı kısa sürede onardı.

Orduyeri Mahallesi 738. Sokak’ta su hattında meydana gelen su hattı patlağı tamir edildi. Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç’de yerinde takip etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, “Belediyemize bağlı bütün ekiplerimiz, oluşan arızalara kısa sürede müdahale ederek sorunları çözüyor. Halkımızı mağdur etmeden meydana gelen su hattı patlaklarına bütün imkânlarıyla seferber olan ekiplerimiz, kısa sürede yaşanan olumsuzluğu ortadan kaldırıyor” dedi.