Vatandaşlara daha iyi ulaşım imkânı sunmak için hemen hemen her gün sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışması yapan Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına Orduyeri Mahallesi 229. Sokak’ta devam ediyor.  Çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Bartın Belediyesi olarak halkımıza daha iyi ulaşım imkanı sağlamak istiyor bunun içinde ihtiyaç duyulan tüm noktalarda çalışma gerçekleştiriyoruz.  Yapmış olduğumuz çalışmalar kapmasında 2019 yılında 115 bin 236 metrekare sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımıza bir yenisi de Orduyeri Mahallesi 229. Sokağı da ekliyoruz.  Bu sokağımızın araç yolunu sıcak asfalt ile kaplayarak halkımızın hizmetine sunacağız. “  dedi.