Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü Tuna Mahallesi 218. Cadde de ki ana su şebeke hattı yenilemek üzere çalışma başlattı.

Yapılacak olan çalışma kapsamında ana su şebeke hattının 500 metrelik kısmı 160’lık HDPE borularla yenilenecek.

Yapılan çalışma hakkında açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Belediye olarak kent genelinde bir taraftan mevcut hatlarımızda bakım onarım ve yenileme çalışmaları yaparken bir taraftan da yeni yerleşim alanları için ana su şebekemiz üzerinden yeni su hatları oluşturuyoruz. Bunun yanında aynı çalışmaları diğer alt yapı bağlantılarımızda da yaparak yeni yerleşim alanlarının kanalizasyon ve yağmur suyu şebekesi gibi alt yapı gereksinimlerini de karşılıyoruz. Gerek mevcut hatlarımızdaki bakım çalışmalarımızda gerekse yeni oluşturduğumuz tüm hatlarda uzun yıllar sıkıntı yaşatmayacak kaliteli borular kullanarak vatandaşlarımıza kalıcı hizmetler veriyoruz.  Şuan ekiplerimiz Tuna Mahallesi 218. Cadde de ki ana su şebeke hattını yenilemek üzere çalışma başlattı. 500 metrelik alanda gerçekleştireceğimiz çalışma ile ana su şebeke hattını 160’lık HDPE borularla yenileyeceğiz” dedi.