Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç Almanya’da Yaşayan Bartınlı’lar Kültür ve Yardımlaşma Derneği(ALBARDER) tarafından Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi’ne teslim edilen 5 koltuk değneği, 36 tekerlekli sandalye ve 40 yürütecin teslim törenine katıldı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Bu önemli desteğin ilimizdeki engelli kardeşlerimize gönderilmesini sağlayan başta ALBARDER Başkanı Sayın Yaşar Çil’e, ALBARDER Kurucu Başkanı ve önceki dönem Belediye Başkanlarımızdan Sayın Oğuz Pir’e, ALBARDER Onursal Başkanı Sayın Ahmet Gökgöz’e ve Türkiye Sakatlar Derneği Bartın Şubesi Başkanı Sayın Ferit Kurulan’a teşekkür ediyorum. Engelli kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.