Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri Aladağ Mahallesi’nde yeni su hattı oluşturdu.

Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri Aladağ Mahallesi’nde yeni binaların taleplerini ve ileride doğabilecek ihtiyaçları karşılamak üzere 500 metre uzunlukta yeni su hattı oluşturdu.

Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Aladağ Mahallesi’nde yeni yapıların oluşması neticesinde su ihtiyacı doğdu. Bu ihtiyaçları karşılamak amacıyla 500 metre uzunlukta yeni bir hat oluşturduk. Bu hat ile sadece şu an çevrede görülen mevcut yeni yapıların su gereksinimini değil ileride gelebilecek tüm talepleri ve ihtiyaçları da karşılamayı amaçlıyoruz. Göreve geldiğimiz 2009 yılından itibaren tüm çalışmalarımızın bu şekilde uzun ömürlü ve geleceğe yönelik olmasına özen gösteriyoruz” dedi.