Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karabük Belediye Başkanlığı’na üçüncü kez seçilen Rafet Vergili’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin makam odasında gerçekleşen ziyarette Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve Ahmet Kömeç hazır bulundu. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Cemal Akın, Vergili’ye hayırlı olsun temennisinde bulanarak çalışmalarında başarılar diledi.  Gerçekleşen ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ise Başkan Cemal Akın’ı tebrik ederek nazik ziyareti için teşekkür etti.  Ziyaretin sonunda Başkan Cemal Akın, Vergili’ye üzerinde tel kırma işlemeli tablo hediye etti.