Çeşitli temaslarda bulunmak üzere İstanbul’a giden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İstanbul Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın’a ziyaretinde MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir eşlik etti. Ziyarette Başkan Cemal Akın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde İstanbul Silivri Belediye Başkanı seçilen Volkan Yılmaz’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretin sonunda ise Başkan Cemal Akın, Yılmaz’a çeşitli hediyeler takdim etti.  Gerçekleşen ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduğunu iade eden İstanbul Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz misafirlerine teşekkür ederek çalışmalarına başarı ve kolaylıklar diledi.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın” İstanbul Silivri Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz’ı, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte ziyaret ettik. Belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunduğumuz, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Silivri Belediye Başkanlığına seçilen Volkan Yılmaz’a başarılar diledik.” dedi.