Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu’nu ziyaret etti.

Çandıroğlu’nun makamında gerçekleşen ziyaret karşılıklı fikir alışverişi şeklinde sürdü. Her iki kurumun çalışmalarının konuşulduğu ziyarette Başkan Cemal Akın, Çandıroğlu’na Bartın Belediyesi projeleri hakkında bilgiler verdi.  Gerçekleşen ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çandıroğlu, Başkan Cemal Akın’a nazik ziyareti için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Cemal Akın ise göstermiş olduğu ilgi ve alaka için Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu’na teşekkür ederek ihtiyaç duydukları her konuda gereken desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.