Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Kemerköprü Mahallesi Muhtarı seçilen Burhan Karayel’i ziyaret etti.

Kemerköprü Mahallesi Muhtarlık Ofisinde gerçekleşen ziyarette Başkan Cemal Akın, Karayel’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Yaptığı açıklamada muhtarların ve azaların, halkın belediye hizmetlerinden yararlanması konusunda çok önemli bir görevi olduğunu belirten Belediye Başkanı Cemal Akın, “Belediyelerle vatandaş arasında köprü vazifesini üstlenen muhtarlarımızla her zaman iletişim halinde olduk. Uyum içerisinde çalışarak halkımızın beklentilerine cevap vermeye çalıştık. Vatandaşlarımızın refahı ve mutluluğu için aynı anlayış içinde çalışmaya devam edeceğiz. Görevinizin hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Karayel ise yaptığı konuşmada , “Yeni dönemde belediye başkanlarımızla birlikte başarılı çalışmalara imza atacağız. Başkanımızın yeni dönemi hayırlı, uğurlu olsun” dedi.