Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Fahri Semiz’e ziyaret gerçekleştirdi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Fahri Semiz’i makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, misafirperverliğinden dolayı Kapancı’ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarı ve kolaylık diledi. Jandarma Alay Komutanı Semiz ise nazik ziyaretleri için Başkan Akın’a teşekkür etti. Ziyaret programının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Jandarma Komutanımızı ziyaret ederek çeşitli konularda sohbet ettik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bartın Belediyesi olarak huzur ve güveni sağlayan ve gerektiğinde bu uğurda canlarını feda edecek olan görevli tüm kolluk kuvvetlerimizin her zaman yanındayız. Görevli tüm kolluk kuvvetlerimize başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.