Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, geçmiş dönem Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Hüseyin Taner Çetin’i ziyaret etti.

Çetin’in Demirciler arasında bulunan iş yerinde gerçekleşen ziyarette Başkan Cemal Akın’a,  Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç eşlik etti. Belediye çalışmalarının konuşulduğu ziyaret samimi sohbet ortamında gerçekleşti. Gerçekleşen ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çetin nazik ziyaretleri için Başkan Cemal Akın ve Yardımcısı Ahmet Kömeç’e teşekkür etti.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Hüseyin Bey ile uzun süre şehrimize hizmet ettik. Birçok başarılı projeyi şehrimize kazandırdık. Çalışkan kişiliğiyle şehrimize birçok hizmette bulundu. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.