Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni kurulan Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanı Ramazan Günaydın ve teşkilat üyelerine “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Cemal Akın, “Siyaset halka hizmet aracıdır. Bu noktada çok önemli bir görevi ifa etmektesiniz. Belediye olarak kentteki tüm sivil toplum örgütlerine ve siyasi kuruluşlara belediyemizi ilgilendiren konulardaki talepleri çerçevesinde destek oluyoruz. Kentteki tüm kurum, kuruluş ve kişilerle sürekli istişare halinde olup tüm talep ve ihtiyaçları değerlendirerek hizmet veren bir anlayışla çalışıyoruz. Bu anlamda çalışmalarınız da üzerimize düşen bir konu olduğunda yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyor başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.