Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Garnizon Komutanı olarak göreve başlayan Dz.Alb. Mustafa Çalışkan’ı ziyaret etti.

Dz.Alb. Mustafa Çalışkan’ın makamında ziyaret eden Başkan Cemal Akın, yeni görevi dolayısıyla kendisine “hayırlı olsun” dileğinde bulunarak, İlimiz hakkında bilgiler verdi. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Cemal Akın, Çalışkan’a Bartın Belediyesi Sanat Atölyesi’nde camaltı boyama sanatıyla yapılan Türk Bayrağı Tablosu hediye etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Cemal Akın,” Yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Belediye olarak üzerimize düşen her konuda yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim “dedi.

Başkan Akın, Garnizon Komutanlığı ziyaretinde ayrıca ziyaret defterini de doldurarak duygu ve düşüncelerini paylaştı.