Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık ile birlikte Bartın’la Alakalı Haber Sitesi Sahibi Serkan Girgin’i yeni ofisinde ziyaret etti. Yeni ofisinin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Akın, Girgin’e başarı diledi. Nazik ziyareti için Başkan Akın’a teşekkür eden Girgin, kendi çektiği fotoğrafın tablosunu Başkan Akın’a takdim etti. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Başkan Yardımcım Sayın Necmi Balık ile birlikte Serkan Beyi yeni ofisinde ziyaret ettim. Belediyemizin çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliği ve kendi çektiği fotoğrafın tablosunu Belediyemize hediyesi için Serkan kardeşime ve ailesine teşekkür ediyorum” dedi.