Her fırsatta eğitim kurumlarını ziyarete ederek eğitimcilerin ve öğrenciler talep ve önerilerini dinleyen Batın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın son durağı Bartın Gazi Ortaokulu oldu.

Ziyaretinde ilk olarak okul müdürü Ender Yıldırım ile sohbet eden Başkan Cemal Akın daha sonra öğretmeler ile bir araya geldi. Ziyaret, Belediye Başkanı Cemal Akın ile okul yöneticileri ve öğretmenler arasında karşılıklı fikir alışverişi şeklinde sürdü. Belediye çalışmalarının konuşulduğu ziyarette Başkan Cemal Akın idareci ve öğretmenlerin talep ve önerilerini dinledi. Akın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Okullarımıza Bartın Belediyesi olarak kanunlar çerçevesinde her zaman destek veriyoruz. Eğitim kurumlarımızın geleceğimizin teminatı olan gençlerimize iyi eğitim vermesi için üzerimize düşen her görevi yapmaya mükellefiz. Bizleri ağırlayan değerli okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.