Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Deniz Bank ve Garanti Bankası Bartın Şubesi’ni ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın’a ziyaretlerinde Belediye Meclis Üyesi Adayları Keramettin Şenkal, Semih Kaptan ve 25.Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayı Sezai Bilgin eşlik etti.  Ziyarette banka çalışanları ile sohbet eden başkan Cemal Akın personele çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın,” Memleketimizdeki tüm kurumlarımızla karşılıklı ziyaretler gerçekleştiriyor görüş alışverişlerinde bulunuyoruz.  Memleketimize hizmet veren tüm kurum ve kuruluşlara bizim yardımcı olabileceğimiz bir konu olduğunda üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.