Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kastamonu’ya giden Başkan Cemal Akın, Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek’i ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın’a ziyaretinde Bartın Belediyesi AR-GE Başkanı Aykut Oktay Ulu, AR-GE Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Varnalı ve İşletmeler Müdür Burak Kirenci eşlik etti.   Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, Başkan Cemal Akın’a Azdavay Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  Ziyaretin sonunda Akın ve Civelek birbirlerine çeşitli hediyeler takdim ettiler. Gerçekleşen ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, Başkan Cemal Akın’a teşekkür etti. Başkan Cemal Akın ise misafirperverliği için Civelek’e teşekkür ederek çalışmalarına başarı ve kolaylıklar diledi.