Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın İl Jandarma Alay Komutanı olarak ilimize atanan Jandarma Albay Fahri Semiz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Cemal Akın’a ziyaretinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanım Ercüment Özçelik eşlik etti. Bilgi alışverişi ve sohbet şeklinde devam eden ziyarette Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın İl Jandarma Alay Komutanı olarak ilimize atanan Jandarma Albay Fahri Semiz’e hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Akın konuşmasında, “Görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Belediye olarak üzerimize düşen her konuda imkânlarımız da elverdiği sürece her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi ister çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim” dedi.

Bartın İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Fahri Semiz’e ise Nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür ederek çalışmalarına başarı ve kolaylıklar diledi.