Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile birlikte Bartın Ticaret İl Müdürü olarak atanan Erhan Özcan’ı makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, İl Müdürü Özcan’a yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını diledi. İl Müdürü Özcan ise Başkan Akın ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti.  Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Bartın Ticaret İl Müdürü olarak atanan Sayın Erhan Özcan’ı makamında ziyaret ettik. Sayın Müdürümüze misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Yeni görev yerinin hayırlı olmasını diliyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.