Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, EYBEY Medya Yayımcılık adına Mustafa Ahmet Oktay’ın imtiyaz sahibi olduğu Bartın Pusula Gazetesi’nin 11. kuruluş yıl dönümü kutlamasına katıldı. Akın, gazete çalışanlarını tebrik ederek, yayın hayatlarında başarılar temennisinde bulundu. Başkan Akın’a Yardımcısı Ahmet Kömeç, Özel Kalem Müdürü Sevgi Salcı eşlik etti.

Belediye Başkanı Cemal Akın, 11. Yaşını kutlayan Bartın Pusula Gazetesi’ni ziyaret ederek, gazete çalışanlarıyla birlikte hem pasta kesti hem de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. EYBEY Medya bünyesinde yayın hayatını sürdüren Bartın Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Ahmet Oktay ve gazete çalışanlarına başarılar temennisinde bulunan Başkan Akın, “ Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana  aynı çizgide kararlılıkla ilerleyen, farklı bakış açısıyla yerel basınımızda kendine yer edinen, ilkeli ve tarafsız habercilik anlayışıyla bölge haberciliğine katkı sağlayan, bölge basınımızın güzide kuruluşlarından olan Bartın Pusula Gazetesi’nin 11’nci yayın yıl dönümünü kutlar, başarılarınızın devamını dilerim” dedi. İmtiyaz sahibi Mustafa Ahmet Oktay ve gazete çalışanları da Başkan Akın’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler. Ziyaret sırasında Pusula Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Nilay Meryem Çömlek’in sorularını da yanıtlayan Başkan Akın, gündemin tartışmalı konusu Özel Halk Otobüsleri ve Esenyurt  Minübüsleri arasında yaşanan sorunlara ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.