Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKKA) Yönetim Kurulu Toplantısına video konferans yöntemiyle katıldı.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKKA) Yönetim Kurulu Toplantısı korona virüs tedbirleri sebebiyle video konferansla yapıldı. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen bu toplantıya katılarak, bölgenin ihtiyaçları ve kalkınmasına ilişkin konularla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Yönetim Kurulu Üyesi olduğum Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısını video konferans olarak gerçekleştirdik. Toplantıda bölgemizin gelişmesi için önemli kararlar aldık. Gündeme dair konuları görüştük. Almış olduğumuz kararların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.