Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Vefa Park’ta vakit geçiren vatandaşlarla sohbet etti.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Vefa Park’ta vakit geçiren vatandaşları ziyaret edip, talep ve önerilerini dinledi. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Vefa Park’ın açılış tarihi itibari ile vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görüyor olması bizleri çok mutlu ediyor. Vakitlerini burada değerlendiren vatandaşlarımızı sık sık ziyaret edip, fikir alışverişinde bulunuyoruz. Her zaman vatandaşlarımızı ziyaret edip, talep ve önerilerini dinliyoruz. Bize ilettikleri sorunlarla ilgili çalışma gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Vefa Park’ta vatandaşlarımızla selamlaşıp sohbet ettik. Vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinledik. Vatandaşlarımıza hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum” dedi.