Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ile birlikte, Bartın İl Emniyet Müdürü olarak ilimize atanan Çetin Bozkuş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş’u makamında ziyaret eden Başkan Cemal Akın, yeni görevi dolayısıyla kendisine “hayırlı olsun” dileğinde bulunarak, ilimiz hakkında bilgiler verdi. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Cemal Akın,  açıklama yapan Akın, Yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Belediye olarak üzerimize düşen her konuda yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim “dedi.

Gerçekleşen ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Bartın İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş Başkan Cemal Akın ve Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik’e ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarına başarı ve kolaylıklar diledi.