Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Mamas Mila adlı işyerinin açılış törenine katıldı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile birlikte Lütfiye Caddesi’nde ticaret hayatına başlayan Elif ve Fatih Korkmaz’a ait Mamas Mila adlı işyerinin açılış törenine katıldı. İşletme sahipleri Elif ve Fatih Korkmaz’a hayırlı olsun temennisinde bulunan Akın üzerinde Bereket Duasının yer aldığı tablo hediye etti.

Törende konuşma yapan Akın,” Bu güzel günde Korkmaz ailesinin mutluluğunu paylaşıyoruz.  İşletmelerinin hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.

Konuşmasının ardından işletmenin açılış kurdelesini kesen Akın davetlilerle birlikte işletmeyi gezdi.