Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Muharrem Ayı dolayısıyla mahallelerde düzenlenen Aşure günü etkinliklerine Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık ile birlikte katıldı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ağdacı Mahallesi ve Gecen Mahallesi sakinleri tarafından düzenlenen aşure etkinliklerine katıldı. Etkinliklerde okunan duaların ardından aşure ikram edilirken vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akın belediye çalışmalarıyla ilgili talep ve önerileri de dinledi. Başkan Akın yaptığı açıklamada tüm özel ve dini günlerde olduğu gibi Muharrem Ayı dolayısıyla düzenlenen Aşure etkinliklerinde de vatandaşlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Akın açıklamasında “Muharrem ayı dolayısıyla, Ağdacı ve Gecen Mahallesi sakinleri tarafından düzenlenen aşure etkinliklerine katılarak vatandaşlarımızla birlikte olmaktan mutluluk duydum.  Bu güzelliklerin halkımız için hayırlara vesile olmasını, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.