Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ustam Hazır Yemek adlı işyerinin açılış törenine katıldı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kemerköprü Mahallesi 901. Sokak’ta ticaret hayatına başlayan Belin İstek ve Serhat Hasan Uçar’a ait Ustam Hazır Yemek adlı işyerinin açılış törenine katıldı.  İşletme sahipleri Belin İstek ve Serhat Hasan Uçar’a hayırlı olsun temennisinde bulunda Başkan Cemal Akın üzerinde Bereket Duasının yer aldığı tablo hediye etti.

Törende konuşma yapan Başkan Cemal Akın, “ Bu güzel günde işletme sahibi dostlarımızın heyecanını paylaşıyoruz. İşletme sahiplerine ve çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını ve bereketli kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.

Konuşmasının ardından açılış kurdelesini kesen Başkan Cemal Akın davetliler ile birlikte işletmeyi gezdi.