Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Bartın Belediyesi Ar-Ge Başkanı Aykut Oktay Ulu Tüsa Denim Sanayi ve Ticaret A.Ş’ni ziyaret ettiler.

Başkan Akın Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Bartın Belediyesi Ar-Ge Başkanı Aykut Oktay Ulu, Organize Sanayi Bölgesinde tekstil sektöründe faaliyetlerini sürdüren Tüsa Denim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ni ziyaret ettiler. Başkan Akın, “Ekonomik kalkınma için kilit rol oynayan tekstil sektöründe faaliyetlerini sürdüren fabrika sahibi İhsan Tütüncü’yü ziyaret ettik. Misafirperverlik ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi. Akın ziyaret sonrası fabrikayı gezerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.