Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ebediyete intikal eden Türkiye Büyük Millet Meclisi Adalet Komisyonu Başkanı, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’un annesi Behiye Tunç’un cenaze törenine katıldı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve geçmiş dönem Belediye Meclis Üyesi Recep Çömlek ile ebediyete intikal eden Türkiye Büyük Millet Meclisi Adalet Komisyonu Başkanı, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’un annesi Behiye Tunç’un cenaze törenine katıldı. Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Ulukaya köyüne düzenlenen cenaze töreninde Başkan Cemal Akın, Türkiye Büyük Millet Meclisi Adalet Komisyonu Başkanı, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve ailesine başsağlığı temennisinde bulundu.

Açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanımız Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanımız Murat Demir, Belediye Başkan Yardımcım Ahmet Kömeç ve geçmiş dönem Belediye Meclis Üyemiz Recep Çömlek ile ebediyete intikal eden Türkiye Büyük Millet Meclisi Adalet Komisyonu Başkanı, Bartın Milletvekili Sayın Yılmaz Tunç’un annesi Behiye Tunç’un cenaze törenine katıldık. Merhume Behiye Tunç’a Allah’tan rahmet, Tunç Ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilerim” dedi.