Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Sosyal Sorumluluk Topluluğu Başkan Yardımcısı Betül Yarıcı ve Üyelerini ağırladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın’da öğrenim gören üniversite öğrencileri tarafından oluşturulan Sosyal Sorumluluk Topluluğu’nu ağırladı. Akın, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimiz tarafından oluşturulan topluluklara her zaman desteklerimizi veriyoruz. Gençlerimizin görüşleri ve önerileri bizler için her zaman önem arz etmektedir. Bu kapsamda yine öğrencilerimiz tarafından oluşturulan Sosyal Sorumluluk Topluluğu üyeleri belediyemizi ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak geleceğe yönelik istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretleri için gençlerimize teşekkür ediyorum” dedi.