Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,  Sosyal Hizmet ve Paylaşım Merkezi’ni ziyaret etti.

Ziyaretinde görevli personel ile sohbet edip yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Cemal Akın, görevli personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın”, Belediye Başkanlığı görevine başladığım andan bu yana sosyal belediyecilik vasfının çıtasını hep yükseklere çıkarttık. Vatandaşlarımızın istifadesine sunduğumuz projelerimizle ilklere imza attık. İhtiyaç sahiplerine yönelik birçok sosyal projemizi geleneksel hale getirerek, ihtiyaç sahiplerine yalnız olmadıklarını, Bartın Belediyesi’nin gücünü her zaman hissetmelerini sağladık. Sosyal Hizmet ve Paylaşım Merkezi bizim çok önemsediğimiz bir projeydi. Veren el ile alan eli buluşturduğumuz bu projemizi Kavaklı Bölgesi’nde Eski İtfaiye Binamızda hayata geçirdik. 2018 yılında hizmete sunduğumuz Sosyal Hizmet ve Paylaşım Merkezi’miz birçok vatandaşımıza hizmet verdi ve vermeye devam ediyor. Altyapı ve üstyapı gibi sosyal belediyeciliğin de çok önemli olduğu düşüncesiyle hareket ediyoruz.  “ dedi.