Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların mutlu ve özel anlarında ki heyecanlarını paylaşmaya devam ediyor. Akın, son olarak Kalay ve Özçelik ailelerinin evlatları için düzenledikleri doğum günü kutlamasına katıldı.

Belediye Başkanı Akın ilk olarak, Havva ve Muzaffer Kalay çiftinin ikiz evlatları Nilgün ile Bingül’ün 11. yaş günü kutlamasına katıldı. Akın’a Belediye Meclis Üyesi Adayları Dijle Atmaca ve Nihal Saklı eşlik etti.

Başkan Akın sonrasında, Bartın Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü Personeli Bülent Özçelik ile Sezen Özçelik’in evlatları Asım Ayaz’ın Elmalık Yaşam Merkezi’nde düzenlenen 4. yaş günü kutlama programına katıldı. Başkan Cemal Akın’a Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız Sevil Soyak ve Nuran Akmaz eşlik etti. Belediye Başkanı Cemal Akın, Kalay ve Özçelik ailelerine evlatları ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür temennisinde bulundu.