Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi önceki dönem Belediye Meclis Üyesi Şemsettin Çöme’yi işyerinde ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, Çöme’nin gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili görüş ve önerilerini dinledi. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç’in de hazır bulunduğu ziyarette gerçekleştirilen projelerle fikir alışverişinde bulunan Başkan Akın, yeni dönem projeleriyle ilgili de bilgi verdi. Başkan Akın’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Çöme ise, Başkan Akın’a nazik ziyareti için teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylık diledi. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Milliyetçi Hareket Partisi önceki dönem Belediye Meclis Üyemiz Sayın Şemsettin Çöme’yi ziyaret ettim. Sayın Çöme ile projelerimizle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliği ve hoş sohbeti için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.