Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile Esentepe Mahallesi Muhtarı Şenol Özdemir’i iş yerinde ziyaret etti.

Ziyarette Bartın Belediyesi çalışmaları konuşurken başkan Cemal Akın, Esentepe Mahallesi Muhtarı Şenol Özdemir’e Esentepe Mahallesi’nde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Akın, ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, “Mahallelerimizde yaptığımız ve yapacak olduğumuz çalışmalarımızda muhtarlarımıza da danışarak yapmaya gayret ediyoruz. Bizim göremediğimiz sıkıntıları onların da vasıtasıyla öğrenerek çözüm üretiyoruz. Göreve geldiğimiz gün bu şekilde başladık, bundan sonra da böyle devam edecek. Bizler muhtarlarımıza destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Esentepe Mahallesi Muhtarı Şenol Özdemir ise, Başkan Akın ve Yardımcısı Kömeç’e ziyaretinden ve katkılarından dolayı teşekkür etti, başarılar diledi.