Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kurum ziyaretlerine devam ediyor.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kurumları ziyaret ederek talep ve önerileri dinlemeye devam ediyor.  Akın son olarak Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Feridun Güler, Bartın Tapu İl Müdürü Mehmet Çatal ve Bartın Kadastro İl Müdürü İlker Harun Endoğru’yu ziyaret etti. Ziyaretlerinde kurum müdürleri ile ir süre sohbet eden Başkan Cemal Akın daha sonra görevli personelleri ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ziyaretler karşılıklı hoş sohbetlerin ardından ziyaretler son buldu

Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,”  Kurum müdürlerimizin ve personellerinin görüş ve istekleri bizim için çok önemli. Onlardan aldığımız bilgiler doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz. Bartın Belediyesi olarak tüm kurumlarımızla birlik ve beraberlik içinde Bartın’ımıza en güzel şekilde hizmet vermek için ne lazımsa yaptık. Bundan sonrada aynı şekilde toplumun her kesimiyle fikir alışverişlerinde bulunup gecemizi gündüzümüze katarak hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.