Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kurucaşile ve Amasra ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Sohbet havasında geçen ziyaretlerde Başkan Akın, Amasra ve Kurucaşile esnafına bereketli kazançlar temenni etti.  Gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası açıklama yapan Başkan Akın; “Milliyetçi Hareket Partisi Kurucaşile ve Amasra ilçe kongrelerine katılmak için gittiğim iki ilçemizde de toplantı öncesinde esnaf ziyaretlerinde bulundum. Amasra ilçemizde gerçekleştirdiğimiz programda Amasra El Sanatları Derneği Başkanı Sayın Sevgi Can ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ferdane Kahraman ile görüşüp fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bizleri misafir eden ve hoş sohbetlerini esirgemeyen değerli esnaflarımıza misafirperverliklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.